MediaWatch

Windows 2000 får langsom start

Virksomhedsledere sætter større pris på at undgå konverteringsproblemer end på at begejstre medarbejderne med et nyt styresystem. Derfor ventes mange at ville se tiden an inden de skifter over til Windows 2000. En ekspert fra det ansete analyse- og rådgivningsselskab GartnerGroup formulere det på den måde, at Windows 2000 er klar til mange virksomheder, men mange virksomheder er ikke klar til Windows 2000, skriver CNNfn.

GartnerGroup vurderer, at kun mellem 15 og 20 procent af alle virksomheder, der i forvejen har installeret Windows som styresystem på deres desk top computere, vil have udskiftet det med Windows 2000 i slutningen af år 2000. Den andel vil stige til mellem 40 og 45 procent i 2001. Ligeledes forudser GartnerGroup, at en meget stor del af virksomhederne vil overskride sine budgetter med konverteringen.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs