MediaWatch

Post Danmark ændrer IT-strategi

Post Danmarks nye Internet- og e-commerce strategi indebærer en omlægning af systemerne fra at være push-orienterede til at blive pull-orienterede, skriver Børsen.

Hvor der ved de nuværende IT-systemer blev fokuseret på at skubbe ydelserne gennem værdikæden ud til kunderne, som for eksempel opsamling, sortering og distribution af pakker og breve, bliver der nu tale om at indrette systemer baseret på Internettet, hvor kunderne kan få indflydelse på ydelserne efterhånden som de passerer gennem værdikædens forskellige led.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs