MediaWatch

IBM åbner WAP-center i København

IBM betragter Norden som det område i verden, der er længst fremme med udnyttelsen af WAP-teknologien og det mobile Internet, og det har fået computergiganten til at åbne fire nordiske centre, hvoraf ét af dem kommer til at ligge i København.

Centrene vil være bemandet med mere end 50 specialuddannede medarbejdere, som skal bistå kunderne med rådgivningsydelser i form af identificering og implementering af trådløse e-løsninger.

Selvom der i år 2001 ifølge Nokia’s beregninger vil være flere WAP-telefoner i omløb end mobile PC-ere, oplyser direktør Carl Christian Ægidius overfor Berlingske Tidende, så bliver der ikke i sig selv tale om det helt store hit for IBM. De følgeydelser, som IBM leverer i form af e-business løsninger hertil, kan imidlertid godt gå hen og blive en større økonomisk succes.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs