MediaWatch

Tele Danmark og Sonofon svarer igen

De danske teleselskaber, som ikke har eget landsdækkende mobil-telenet, men som må leje sig ind på Tele Danmarks net, har tidligere udtrykt utilfredshed med Tele Danmarks roamingpriser, som de finder alt for høje.

Det fik i fredags Mobilix, Telia og Tele2 til at sende et brev til Folketingets telepolitiske ordførere og Forskningsminister Birte Weiss, med en opfordring om at gribe ind mod roamingpriserne og indføre omkostningsbestemte priser, som man har gjort det overfor fastnettelefoni. I dag fastsætter Tele Danmark selv priserne ud fra markedsvilkårene for mobiltelefoni.

Vicedirektør for Sonofon, Allan Koch, forsvarer sig i Børsen med, at hverken Telia eller Mobilix er i stand til at tjene penge i Danmark, så det må i stedet for være selskabernes priser der er for lave, og ikke udgifterne til roaming-afgifter der er for høje.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs