MediaWatch

DR køber danske film

Filmene er alle beregnet til visning lørdag aften og vil blandt andet komme til at indeholde en række klassiske og elskede danske folkekomedier, men kontrakten omfatter også en lang række film, som endnu ikke har været præsenteret på dansk TV.

Chefen for filmindkøbene indgik for godt tre år siden - ved udgangen af 1996 - den dengang hidtil største kontrakt med I/S Danske Filmproducenter.

Kontrakten gav dengang ret til visning af 54 spillefilm inden år 2000. Det markante udspil er senere blevet honoreret flot af seerne, der hver gang efter måling af høje seertal har vist, at danske film fortsat er et af det mest publikumsvenlige kort, DR kan spille ud med. Ikke mindst når det gælder familiens lørdagsunderholdning.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs