MediaWatch

DR underholdning på kur

Resten af underholdningen lægges ud til eksterne producenter, der hermed får del i de 70 millioner kroner, der er til rådighed, så DR i programplanerne fortsat kan være dækket ind på området, skriver Berlingske Tidende.

I direktionens forslag er der afsat 25 millioner kroner til den interne UHA-produktion. Det fremgår af det oplæg, som direktionen tirsdag forelagde DRs bestyrelse som det første punkt på dagsordenen. En plan, der samtidig vil reducere medarbejderantallet i UHA-afdelingen til 15.

Resten af de ca. 70 medarbejdere - det være sig teknikere, fotografer og andre studiemedarbejdere - overføres til DRs Produktionsafdeling. Der bliver således ikke i første omgang tale om, at der skal rulle hoveder. Når regnestykket er gjort op, er der en restgruppe på ca. 12 medarbejdere, som ledelsen vil søge placeret andre steder i huset.

Oplægget, der blev taget til efterretning af bestyrelsen, kommer samtidig med, at al kommunikation mellem ledelse og husets medarbejdere er sat på vågeblus. Det skete efter, at direktionen ved årsskiftet kom med den melding, at UHA-afdelingen helt skulle nedlægges, medmindre UHA selv kom op med nogle gode forslag til, hvordan man kunne videreføre afdelingen. Det fik den daværende chef, Peter Herforth, til at sige op i protest.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs