MediaWatch

Svensk megafusion mellem net-bureauer

Cell Network AB, som det nye fælles selskab kommer til at hedde, havde ifølge Berlingske Tidende tilsammen 1,3 milliarder svenske kroner i omsætning i 1999 og den samlede medarbejderstab talte omkring 1.800 ansatte.

Fusionen får betydning for Danske MouseHouse, der sidste år blev opkøbt af Cell Network. Mandator har to firmaer i Danmark, 21th og JCData, og de skal nu slås sammen med MouseHouse til ét selskab med i alt 160 ansatte.

Sammenslutning mellem Cell Network og Mandator fik med det samme børsen i Stockholm til at reagere med gigantiske kursstigninger på 70 procent for Mandator-aktiernes vedkommende og 57 procent for Cell Network-aktiernes vedkommende.

Det nye fusionerede selskabs mest fremtrædende poster går til Jan Carlson, der bliver bestyrelsesformand og Marcus Becklund, som bliver gruppekoncernchef. De to kommer begge fra det tidligere Cell Network, og kommer nu til at besidde nøgleposterne i det nye selskab, til trods for Cell kun udgjorde en tredjedel af Mandotors størrelse målt på omsætning.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs