MediaWatch

Svensk megafusion mellem net-bureauer

Cell Network AB, som det nye fælles selskab kommer til at hedde, havde ifølge Berlingske Tidende tilsammen 1,3 milliarder svenske kroner i omsætning i 1999 og den samlede medarbejderstab talte omkring 1.800 ansatte.

Fusionen får betydning for Danske MouseHouse, der sidste år blev opkøbt af Cell Network. Mandator har to firmaer i Danmark, 21th og JCData, og de skal nu slås sammen med MouseHouse til ét selskab med i alt 160 ansatte.

Sammenslutning mellem Cell Network og Mandator fik med det samme børsen i Stockholm til at reagere med gigantiske kursstigninger på 70 procent for Mandator-aktiernes vedkommende og 57 procent for Cell Network-aktiernes vedkommende.

Det nye fusionerede selskabs mest fremtrædende poster går til Jan Carlson, der bliver bestyrelsesformand og Marcus Becklund, som bliver gruppekoncernchef. De to kommer begge fra det tidligere Cell Network, og kommer nu til at besidde nøgleposterne i det nye selskab, til trods for Cell kun udgjorde en tredjedel af Mandotors størrelse målt på omsætning.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs