MediaWatch

Zapera.com vil lave interviews over nettet

Analyseinstituttet Zapera.com anvender e-mail til at foretage spørgeskemaundersøgelserne i stedet for telefon, som de traditionelle institutter ofte anvender, og det gør prisen på en analyse mindre afhængig af både stikprøvens størrelse og antallet af spørgsmål.

Zapera.com er godt i gang med at samle et elektronisk panel på over 10.000 danskere, oplyser Børsen, og dermed kan de snart blive en konkurrent til de eksisterende analyseinstitutter, der normalt har en interviewgruppe på 200-1.000 personer.

Firmaet har fået hjælp fra Internet Ventures Scandinavia, der har skudt tre millioner kroner ind i projektet, og dermed ejer cirka halvdelen. Resten ejes af medarbejderne.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs