MediaWatch

Billetnet-betaling over Internettet

Hidtil har det kun været muligt at bestille billetter til Billetnet’s arrangementer over Internettet, men fra på mandag vil kunderne også kunne betale for billetterne elektronisk ved hjælp af Dankort.

Internet-tjenestens ejere, Scandinavian Online (SOL), har over det sidste halve år investeret et stort beløb i videreudviklingen af tjenesten, som ventes at komme til at gennemføre omkring 350.000 Dankort-transaktioner om året, hvilket svarer til ti procent af det samlede salg over Billetnet, skriver Berlingske Tidende.

Efter at have bestilt og betalt billetterne over Internettet får kunderne tilsendt billetterne næste dag med posten, unummerede billetter som anbefalet brev, nummererede som almindelig post.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs