MediaWatch

Billetnet-betaling over Internettet

Hidtil har det kun været muligt at bestille billetter til Billetnet’s arrangementer over Internettet, men fra på mandag vil kunderne også kunne betale for billetterne elektronisk ved hjælp af Dankort.

Internet-tjenestens ejere, Scandinavian Online (SOL), har over det sidste halve år investeret et stort beløb i videreudviklingen af tjenesten, som ventes at komme til at gennemføre omkring 350.000 Dankort-transaktioner om året, hvilket svarer til ti procent af det samlede salg over Billetnet, skriver Berlingske Tidende.

Efter at have bestilt og betalt billetterne over Internettet får kunderne tilsendt billetterne næste dag med posten, unummerede billetter som anbefalet brev, nummererede som almindelig post.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs