MediaWatch

Mobilix udkommer med WAP

Der er endnu ikke nok WAP-mobiltelefoner påmarkedet til at imødekomme interessen. Derfor lancerer Mobilix nu en light-udgave af de nye mobiltelefoner, som blot består af et nyt sim-kort som kunderne skal indføre i sine eksisterende telefoner.

Herefter kan kunderne surfe på det mobile Internet fra de eksisterende telefoner. Kunderne kommer dog til at betale den normale telefontakst ud fra den tid, som kunderne er koblet på, og ikke for den mængde informationer, som kunderne modtager.

Sim-teknologien fra Mobilx, som gør det muligt at opgradere en almindelig mobiltelefon til en WAP-telefon kommer til at koste omkring et par hundrede kroner, skriver Berlingske Tidende.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs