MediaWatch

Plagiering af NetDoktor

NetDoktors administrerende direktør Mikael Vissing udtaler overfor Berlingske Tidende, at han ikke vil udelukke, at der kan blive tale om et sagsanlæg mod NetDoktor, men inden da vil han først afvente sagens forløb.

Bestyrelsesformanden for det nye selskab, Basse Bergqvist, tager udsigterne til en eventuel retsag med sindsro. Bergqvist mener ikke at navnet ”WebDoktor” ligner ”NetDoktor” så meget, at der kan være grundlag for en retsag, og sammenligner det med forskellen mellem S-tog og damptog.

Et af de øvrige involverede i det nye selskab WebDoktor er finansmanden Bjarne Skov Larsen, som netop er anklaget for navnemisbrug i en aktuel sag. Bjarne Skov Larsen undskylder sig med, at han ikke er økonomisk involveret i WebDoktor, men kun har været med under rådgivnings- og planlægningsfasen. Den aktuelle sag mod Bjarne Skov Larsen vedrører hans indsamlingsforening Hjælp Barnet, som er blevet stævnet for at have plagieret navnet Red Barnet.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs