MediaWatch

Løbende overvågning af aktiekurserne

Hidtil har kurslister online været forbehodt professionelle investorer, men med den nye service kan aktieejerne selv slå op på Børsen’s hjemmeside og se kurserne. Kurserne bliver opdateret hvert kvarter, og det skaber en vis forsinkelse i forhold til kurserne på Københavns Fondsbørs, men det ventes ikke at have den helt store betydning for de private ejere.

Kurslisten vil omfatte Børsens Onlines e-aktieliste som leverer indhold om stigning og fald i forhold til slutkursen, sidste handelsdag, bud, og udbud.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs