MediaWatch

Erhvervsministeren vil fremme e-handel

Erhvervsminister Pia Gjellerup håber på, at e-handelsprisen vil bidrage til at danskerne føler sig mere trygge ved at handle på nettet, skriver Børsen. Ministeren bemærkede, at Danmark ligger foran det øvrige Europa med hensyn til e-handel, men bagerst når man sammenligner med de øvrige nordiske lande.

Det kan ifølge ministeren enten skyldes, at udbudet ikke er godt nok, eller at forbrugerne endnu føler sig usikre på forhold som klagemuligheder og betaligssikkerhed ved køb på nettet.

Pia Gjellerup lover at regeringen vil iværksætte initiativer, som vil bidrage til, at der komme mere gang i Internet-handlen i Danmark, og det komme blandt andet til at ske ved at anspore virksomhederne til at udarbejde regler for god skik på Internettet.

Desuden vil regeringen lancere en række kampagner, som skal få forbrugerne til at føle sig mere trygge ved e-handel og lære dem hvordan man handler.

Mere fra MediaWatch

Facebook lover milliardbetaling til medier

I et blogopslag forsvarer Facebook-topchef den kortvarige nyhedsblokering i Australien, og annoncerer samtidig, at techkoncernen vil investere 1 mia. dollar i aftaler om medieindhold over de næste tre år.

Seneste nyt

Se flere jobs