MediaWatch

Netbureauet Neo Ideo købt af amerikanske BDM

Som modydelse for at sælge til den amerikanske reklamegigant får de fire Web-ejere knap 1 promille af aktierne i koncernen., hvilket svarer til omring 100 millioner kroner.

Aftalen indebære desuden, at Neo Ideo, som den danske afdeling af det amerikanske reklamebureau BDM, får ansvaret for alle aktiviteter i Skandinavien, inkluderende kontorer i Norge og Sverige.

Neo Ideo’s kundeliste tæller nogle af Danmarks mest fremtrædende erhvervsvirksomheder som SAS, FDB, Novo Nordisk, DSB, TV3 og Tele2 oplyser Børsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs