MediaWatch

Yahoo vil med i flere WAP-alliancer

En talskvinde fra Yahoo’s europæiske hovedkontor, Alison Fennah, udtaler overfor Børsen, at aftalen med Siemens svarer til, at PC-kunder får tilføjet et bogmærke i deres Internetprogram, og Siemens-aftalen er ikke mere eksklusiv, end at Yahoo godt må indgå tilsvarende aftaler med andre mobiltelefonproducenter.

Aftalen med Siemens indebærer at brugerne af Siemens mobiltelefoner med et klik kommer ind på Yahoo’s WAP-portal. Yahoo’s internationale strategi er at alle skal have mulighed herfor, og derfor bliver det nødvendig at indgå tilsvarende alliancer med en lang række udbydere.

Danske brugere WAP-telefon må indtil videre nøjes med, at benytte den hidtil eneste danske WAP-portal, www.wap-portal.dk. Danmark’s største Internet-portal Jubii har endnu ikke udviklet en WAP-portal og Yahoo’s danske udgave kommer først til juni.

Mere fra MediaWatch

Facebook lover milliardbetaling til medier

I et blogopslag forsvarer Facebook-topchef den kortvarige nyhedsblokering i Australien, og annoncerer samtidig, at techkoncernen vil investere 1 mia. dollar i aftaler om medieindhold over de næste tre år.

Seneste nyt

Se flere jobs