MediaWatch

Yahoo vil med i flere WAP-alliancer

En talskvinde fra Yahoo’s europæiske hovedkontor, Alison Fennah, udtaler overfor Børsen, at aftalen med Siemens svarer til, at PC-kunder får tilføjet et bogmærke i deres Internetprogram, og Siemens-aftalen er ikke mere eksklusiv, end at Yahoo godt må indgå tilsvarende aftaler med andre mobiltelefonproducenter.

Aftalen med Siemens indebærer at brugerne af Siemens mobiltelefoner med et klik kommer ind på Yahoo’s WAP-portal. Yahoo’s internationale strategi er at alle skal have mulighed herfor, og derfor bliver det nødvendig at indgå tilsvarende alliancer med en lang række udbydere.

Danske brugere WAP-telefon må indtil videre nøjes med, at benytte den hidtil eneste danske WAP-portal, www.wap-portal.dk. Danmark’s største Internet-portal Jubii har endnu ikke udviklet en WAP-portal og Yahoo’s danske udgave kommer først til juni.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs