MediaWatch

Yahoo vil med i flere WAP-alliancer

En talskvinde fra Yahoo’s europæiske hovedkontor, Alison Fennah, udtaler overfor Børsen, at aftalen med Siemens svarer til, at PC-kunder får tilføjet et bogmærke i deres Internetprogram, og Siemens-aftalen er ikke mere eksklusiv, end at Yahoo godt må indgå tilsvarende aftaler med andre mobiltelefonproducenter.

Aftalen med Siemens indebærer at brugerne af Siemens mobiltelefoner med et klik kommer ind på Yahoo’s WAP-portal. Yahoo’s internationale strategi er at alle skal have mulighed herfor, og derfor bliver det nødvendig at indgå tilsvarende alliancer med en lang række udbydere.

Danske brugere WAP-telefon må indtil videre nøjes med, at benytte den hidtil eneste danske WAP-portal, www.wap-portal.dk. Danmark’s største Internet-portal Jubii har endnu ikke udviklet en WAP-portal og Yahoo’s danske udgave kommer først til juni.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs