MediaWatch

Fantastic åbner kontor i København

Fantastic leverer software til bredbåndsteknologi, og har hovedkvarter i Zug i Schweiz. Ud over det nye kontor i København har det internationale firma allerede afdelinger i en række andre europæiske byer som London, Paris, Milano og Hamborg.

På et senere tidspunkt vil Fantastic oprette et udviklingscenter for WAP-standard et sted i Skandinavien, skriver Børsen, men det er endnu ikke besluttet, i hvilket land, kontoret skal ligge. Skandinavien er valgt fordi, det netop er her, at man er længst fremme i udviklingen og implementeringen af den nye mobil-standard.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs