MediaWatch

Fantastic åbner kontor i København

Fantastic leverer software til bredbåndsteknologi, og har hovedkvarter i Zug i Schweiz. Ud over det nye kontor i København har det internationale firma allerede afdelinger i en række andre europæiske byer som London, Paris, Milano og Hamborg.

På et senere tidspunkt vil Fantastic oprette et udviklingscenter for WAP-standard et sted i Skandinavien, skriver Børsen, men det er endnu ikke besluttet, i hvilket land, kontoret skal ligge. Skandinavien er valgt fordi, det netop er her, at man er længst fremme i udviklingen og implementeringen af den nye mobil-standard.

Mere fra MediaWatch

Facebook åbner igen for politiske annoncer i USA

I et forsøg på at mindske misinformation har der siden det amerikanske præsidentvalg været slukket for det varme vand for politiske annoncer hos Facebook i USA. Torsdag vil det sociale medie åbne for hanerne igen.

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs