MediaWatch

e-Europa haler ind på amerikanerne

Ifølge Andy Green, der er direktør for strategi hos British Telecom fortæller i Børsen, at mange europæiske topledere, til forskel fra de amerikanske, stadig har visitkort uden påtrykt e-mail adresse.

Green fortsætter sin vurdering med, at der stadigvæk mange europæiske topledere, som hverken kan finde ud af at surfe på Internettet eller sende en e-mail, og at de øjensynligt mener, at den teknologiske udvikling er noget som de kan overlade til virksomhedernes IT-specialister.

Der er imidlertid tegn på, at de europæiske ledere er ved at indhente de amerikanske, for eksempel indenfor teknologier som WAP, hvor der er mulighed for Internetadgang via mobiltelefonen. Her kan europæerne ligefrem komme i foran amerikanerne.

Rosemary O’Mahony, der er leder af den europæiske afdeling hos Andersen Consulting, mener, at Europa besidder en række unikke fordele indenfor visse områder, som giver mulighed for at bringe europæerne i foran amerikanerne. O’Mahony peger i den forbindelse på udviklingen indenfor den mobile e-handel og distribution gennem digitale fjernsyn.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs