MediaWatch

e-Europa haler ind på amerikanerne

Ifølge Andy Green, der er direktør for strategi hos British Telecom fortæller i Børsen, at mange europæiske topledere, til forskel fra de amerikanske, stadig har visitkort uden påtrykt e-mail adresse.

Green fortsætter sin vurdering med, at der stadigvæk mange europæiske topledere, som hverken kan finde ud af at surfe på Internettet eller sende en e-mail, og at de øjensynligt mener, at den teknologiske udvikling er noget som de kan overlade til virksomhedernes IT-specialister.

Der er imidlertid tegn på, at de europæiske ledere er ved at indhente de amerikanske, for eksempel indenfor teknologier som WAP, hvor der er mulighed for Internetadgang via mobiltelefonen. Her kan europæerne ligefrem komme i foran amerikanerne.

Rosemary O’Mahony, der er leder af den europæiske afdeling hos Andersen Consulting, mener, at Europa besidder en række unikke fordele indenfor visse områder, som giver mulighed for at bringe europæerne i foran amerikanerne. O’Mahony peger i den forbindelse på udviklingen indenfor den mobile e-handel og distribution gennem digitale fjernsyn.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs