MediaWatch

e-Europa haler ind på amerikanerne

Ifølge Andy Green, der er direktør for strategi hos British Telecom fortæller i Børsen, at mange europæiske topledere, til forskel fra de amerikanske, stadig har visitkort uden påtrykt e-mail adresse.

Green fortsætter sin vurdering med, at der stadigvæk mange europæiske topledere, som hverken kan finde ud af at surfe på Internettet eller sende en e-mail, og at de øjensynligt mener, at den teknologiske udvikling er noget som de kan overlade til virksomhedernes IT-specialister.

Der er imidlertid tegn på, at de europæiske ledere er ved at indhente de amerikanske, for eksempel indenfor teknologier som WAP, hvor der er mulighed for Internetadgang via mobiltelefonen. Her kan europæerne ligefrem komme i foran amerikanerne.

Rosemary O’Mahony, der er leder af den europæiske afdeling hos Andersen Consulting, mener, at Europa besidder en række unikke fordele indenfor visse områder, som giver mulighed for at bringe europæerne i foran amerikanerne. O’Mahony peger i den forbindelse på udviklingen indenfor den mobile e-handel og distribution gennem digitale fjernsyn.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs