MediaWatch

Børsprospekt fra 2M Invest

2M Invest forventer i forbindelse med introduktionen at udstede i alt 480.000 nyemitterede aktier, og det skulle give et nettoprovenu på mindst 210 millioner kroner, forudsat at aktierne sælges ved mindstekursen, skriver Berlingske Tidende. Udbudskursen bliver formentlig mellem 500 og 550 kroner.

Nettoprovenuet vil 2M anvende til at investere i både bestående og nye projekter. 2M vil i den kommende tid investere mellem 300 og 400 kroner, heriblandt skal der investeres mellem 5 og 15 millioner kroner i hver af ti nye virksomheder.

2M begrunder kapitalbehovet med, at man ikke som ønsket har været i stand til at engagere sig fuldt ud i de nye projekter, som selskabet deltager i. Derfor har man gennem en række nye investeringer måttet sprede risikoen, så selskabet fik sikret den kritiske masse, synergifordelene og stordriften, hvilket har lagt bånd på store midler.

Udbudsperioden går fra den 7. til den 21. februar, med mindre alle aktier er solgt inden.

Mere fra MediaWatch

Facebook åbner igen for politiske annoncer i USA

I et forsøg på at mindske misinformation har der siden det amerikanske præsidentvalg været slukket for det varme vand for politiske annoncer hos Facebook i USA. Torsdag vil det sociale medie åbne for hanerne igen.

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs