Børsprospekt fra 2M Invest

MediaWatch

2M Invest forventer i forbindelse med introduktionen at udstede i alt 480.000 nyemitterede aktier, og det skulle give et nettoprovenu på mindst 210 millioner kroner, forudsat at aktierne sælges ved mindstekursen, skriver Berlingske Tidende. Udbudskursen bliver formentlig mellem 500 og 550 kroner.

Nettoprovenuet vil 2M anvende til at investere i både bestående og nye projekter. 2M vil i den kommende tid investere mellem 300 og 400 kroner, heriblandt skal der investeres mellem 5 og 15 millioner kroner i hver af ti nye virksomheder.

2M begrunder kapitalbehovet med, at man ikke som ønsket har været i stand til at engagere sig fuldt ud i de nye projekter, som selskabet deltager i. Derfor har man gennem en række nye investeringer måttet sprede risikoen, så selskabet fik sikret den kritiske masse, synergifordelene og stordriften, hvilket har lagt bånd på store midler.

Udbudsperioden går fra den 7. til den 21. februar, med mindre alle aktier er solgt inden.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jyllands-Posten med domicil i Aarhus er blandt medierne, der nu er ude i anden runde af besparelser på ét år. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter