MediaWatch

IT-selskaber vil på Børsen

Dermed bliver grundlaget skabt for et sandt dansk vækstboom indenfor Internet-produkter og services. Ifølge Børsen drejer det sig om op mod 20 danske IT-selskaber, som er på vej på Børsen. Heriblandt er der ventureselskaber, og de vil med deres noteringer kunne hente milliardbeløb hjem, til at investere i nye selskaber, som igen kan børsnoteres, og dermed er der sat gang i en positiv selvforstærkende effekt, som vil skabe en opblomstrende dansk IT-industri.

Aktieanalytiker Søren Høyer fra Aros Securities ser positivt på den nye udvikling, som han sammenligner med guldgraverfeber. Ifølge Søren Høuyer vil tilstedeværelsen af et større antal IT-selskaber på Børsen bevirke at fokus spredes på flere papirer, og det kan give en stabiliserende effekt på kursudsvingene på de nuværende aktier som for eksempel Navision.

Den nye udvikling giver Danmark mulighed for at indhente de øvrige nordiske lande, hvor Danmark i forvejen er langt bagud, hvad angår antallet at børsnoterede software- og Internetselskaber.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs