MediaWatch

IT-selskaber vil på Børsen

Dermed bliver grundlaget skabt for et sandt dansk vækstboom indenfor Internet-produkter og services. Ifølge Børsen drejer det sig om op mod 20 danske IT-selskaber, som er på vej på Børsen. Heriblandt er der ventureselskaber, og de vil med deres noteringer kunne hente milliardbeløb hjem, til at investere i nye selskaber, som igen kan børsnoteres, og dermed er der sat gang i en positiv selvforstærkende effekt, som vil skabe en opblomstrende dansk IT-industri.

Aktieanalytiker Søren Høyer fra Aros Securities ser positivt på den nye udvikling, som han sammenligner med guldgraverfeber. Ifølge Søren Høuyer vil tilstedeværelsen af et større antal IT-selskaber på Børsen bevirke at fokus spredes på flere papirer, og det kan give en stabiliserende effekt på kursudsvingene på de nuværende aktier som for eksempel Navision.

Den nye udvikling giver Danmark mulighed for at indhente de øvrige nordiske lande, hvor Danmark i forvejen er langt bagud, hvad angår antallet at børsnoterede software- og Internetselskaber.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs