MediaWatch

Ny service MediaRatings på MediaWatch's site

MediaRatings indeholder tjenesterne iNetBarometeret og TVBarometeret. Under iNetBarometeret tager MediaWatch pulsen på udviklingen af Internettet, herunder de nye teknologier som for eksempel WAP, brugernes adfærd, e-commerce, annoncering på nettet med videre.
Under TVBarometeret undersøges den digitale udvikling af TV-mediet med analyser af seeradfærd, interaktiv TV, reklamering på TV, interaktiv services, TV-stationernes strategier og konvergensen mellem TV og Internettet.

Tjek straks den nye feature MEDIARATINGS her på siten.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs