MediaWatch

Skandinavisk internetselskab rykker ind i Danmark

Det sker ved at indgå en alliance med det danske selskab Nethow, der i samme anledning fra i dag skifter navn til Nesthood Danmark A/S. Målet for Nesthoods danske afdeling er, at nå en omsætning på 40 millioner kroner.

I løbet af de næste seks måneder ventes det, at Nesthood Danmark vil tælle 40 ansatte. Stifterne og ejerne af Nethow, Peter Friis-Poulsen og Jens Fjeldal, fortsætter som henholdsvis administrerende direktør og teknisk direktør i det ny selskab.

"Nesthood vil i løbet af kort tid ekspandere yderligere på det danske marked. Det vil ske gennem udvidelse af Nesthood og gennem køb af andre danske selskaber. Nesthood's mål er at blive Skandinaviens største samlede udbyder af New Media Intelligence løsninger - d.v.s. inden for Internet, intranet, ekstranet, multimedia, videosurround, e-learning, lydudvikling m.m.," siger administrerende direktør Peter Friis-Poulsen til Børsen i forbindelse med alliancen.

Nethow er udvikler bl.a. software for betalingssystemer til Internet - herunder Dankort-betaling.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs