MediaWatch

Skandinavisk internetselskab rykker ind i Danmark

Det sker ved at indgå en alliance med det danske selskab Nethow, der i samme anledning fra i dag skifter navn til Nesthood Danmark A/S. Målet for Nesthoods danske afdeling er, at nå en omsætning på 40 millioner kroner.

I løbet af de næste seks måneder ventes det, at Nesthood Danmark vil tælle 40 ansatte. Stifterne og ejerne af Nethow, Peter Friis-Poulsen og Jens Fjeldal, fortsætter som henholdsvis administrerende direktør og teknisk direktør i det ny selskab.

"Nesthood vil i løbet af kort tid ekspandere yderligere på det danske marked. Det vil ske gennem udvidelse af Nesthood og gennem køb af andre danske selskaber. Nesthood's mål er at blive Skandinaviens største samlede udbyder af New Media Intelligence løsninger - d.v.s. inden for Internet, intranet, ekstranet, multimedia, videosurround, e-learning, lydudvikling m.m.," siger administrerende direktør Peter Friis-Poulsen til Børsen i forbindelse med alliancen.

Nethow er udvikler bl.a. software for betalingssystemer til Internet - herunder Dankort-betaling.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs