MediaWatch

Producenterne af WAP-telefoner kan ikke følge med

Over hele linien melder forhandlerne om mangel på den eftertragtede Nokia 7110 mobiltelefon, som er forberedt til WAP. Ifølge Politiken gælder det både Tele Danmarks Telebutikker, Bluetel, Fona og Unitalk.

Manglen skyldes angiveligt, at Nokia ikke kan følge med efterspørgslen. Administrerende direktør for Nokia Mobil Phones Scandinavia indrømmer at produktionen ikke er i stand til at følge med efterspørgslen hos Nokia, der i øjeblikket er det eneste mobiltelefonselskab, som producerer telefoner til den nye WAP standard. Direktøren lover dog snart at øge volumen.

Ericsson, der oprindelig var initiativtager til udviklingen af WAP-standarden meddeler, at de har den nye Ericsson R320 mobiltelefon med indbygget WAP klar i indenfor de næste tre måneder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs