MediaWatch

Intelligent kapital til Speednames

Internet Ventures Scandinavia går ind i Speednames, med både kapital og viden. Kapitalen skal anvendes til at bestyrke Speednames’ internationale position gennem en aggressiv markedsføringsindsats overfor udlandet. I dag opererer Speednames på ni forskellige sprog i Europa og Asien, og her skal der sættes ind, for at opnå øget vækst.

Næste skridt i serviceoperatørens ekspansionsplaner går ud på at udvikle og lancere en ny standard for digital identifikation, hvormed det bliver muligt at samle telefonnumre, mobilnumre, domænenavn, e-mail-adresse, kreditkortverificering, digital signatur med videre i et produkt.

Den ny viden bliver ifølge Berlingske Tidende tilført Speednames form af Mogens Nielsen, som medio februar tiltræder stillingen som direktør. Mogens Nielsen var medstifter af handelsfirmaet Catalog og har senest været underdirektør i Multi Mark.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs