MediaWatch

Intelligent kapital til Speednames

Internet Ventures Scandinavia går ind i Speednames, med både kapital og viden. Kapitalen skal anvendes til at bestyrke Speednames’ internationale position gennem en aggressiv markedsføringsindsats overfor udlandet. I dag opererer Speednames på ni forskellige sprog i Europa og Asien, og her skal der sættes ind, for at opnå øget vækst.

Næste skridt i serviceoperatørens ekspansionsplaner går ud på at udvikle og lancere en ny standard for digital identifikation, hvormed det bliver muligt at samle telefonnumre, mobilnumre, domænenavn, e-mail-adresse, kreditkortverificering, digital signatur med videre i et produkt.

Den ny viden bliver ifølge Berlingske Tidende tilført Speednames form af Mogens Nielsen, som medio februar tiltræder stillingen som direktør. Mogens Nielsen var medstifter af handelsfirmaet Catalog og har senest været underdirektør i Multi Mark.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs