MediaWatch

Intelligent kapital til Speednames

Internet Ventures Scandinavia går ind i Speednames, med både kapital og viden. Kapitalen skal anvendes til at bestyrke Speednames’ internationale position gennem en aggressiv markedsføringsindsats overfor udlandet. I dag opererer Speednames på ni forskellige sprog i Europa og Asien, og her skal der sættes ind, for at opnå øget vækst.

Næste skridt i serviceoperatørens ekspansionsplaner går ud på at udvikle og lancere en ny standard for digital identifikation, hvormed det bliver muligt at samle telefonnumre, mobilnumre, domænenavn, e-mail-adresse, kreditkortverificering, digital signatur med videre i et produkt.

Den ny viden bliver ifølge Berlingske Tidende tilført Speednames form af Mogens Nielsen, som medio februar tiltræder stillingen som direktør. Mogens Nielsen var medstifter af handelsfirmaet Catalog og har senest været underdirektør i Multi Mark.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs