MediaWatch

Svenskerne vil etablere trådløst net i Danmark

Sammen vil den svenske Internet-koncern og investeringsselskabet St. Frederikslund Venture, som ejes at Carly Gry-grundlæggeren Klaus Helmersen, etablere et trådlåst net, som kan forsyne danskere i hele landet med telefoni og Internet.

Ifølge Børsen kommer etableringen til at ske gennem det nystiftede datterselskab Arrowhead Access, som allerede vil starte med at tilbyde kunder i Københavnsområdet den nye tjeneste i løbet af marts måned. Herefter kommer det til at gå stærkt med udbredelsen i resten at landet.

Arrowhead Acces regner med at starte op i en ny by hver 10 dag, og efter omkring et halvt år, regner selskabet med at være landsdækkende. Arrowhead har siden november sidste år udbudt tjenesten i Sverige, og siden da er de nået op på omkring 1.500 kunder alene i Malmø.

Det svenske moderselskab omsatte for omkring 150 millioner kroner i 1999. Virksomheden kalkulerer med en vækstrate på 1000 procent hver tiende måned.
Den ny trådløse bredbåndstjeneste i Danmark starter op med en hastighed på omkring 64 mbps. Prisen bliver en fast månedlig afgift på omkring 2000 kroner, hvor installationen er gratis.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs