MediaWatch

Fokus på WAP i de kommende år

WAP har hidtil været en ide og en fremtidsvision, som teknologiudviklere og Internet-guruer har fantaseret om anvendelsesmuligheder for. En lang række tjenester bliver i øjeblikket udbudt i testversioner, men indenfor det kommende år vil de virksomheder, som er længst fremme med udvikling af løsninger til WAP, skille sig ud fra den øvrige IT- og Internetbranche.

Børsanalytiker med speciale i tele-aktier, Peter N. Moltke fra Gudme Raaschou vurderer at fokus i år 2000 bliver på de virksomheder der beskæftiger sig med WAP og det mobile Internet, skriver Computerworld.

Det endelige gennembrud blandt den brede offentlighed vil imidlertid først komme omkring år 2002 vurderer tele-analytikeren. Endnu er hastigheden på det nuværende mobilnet ikke høj nok til, at tjenesteudbydere og erhvervsvirksomheder kan udbyde effektive services. Det problem vil imidlertid være løst i løbet af et par år, når der er blevet etableret et højhastighedsnet til mobiltelefoni, og så vil der for alvor komme gang i udbredelsen.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs