MediaWatch

Fokus på WAP i de kommende år

WAP har hidtil været en ide og en fremtidsvision, som teknologiudviklere og Internet-guruer har fantaseret om anvendelsesmuligheder for. En lang række tjenester bliver i øjeblikket udbudt i testversioner, men indenfor det kommende år vil de virksomheder, som er længst fremme med udvikling af løsninger til WAP, skille sig ud fra den øvrige IT- og Internetbranche.

Børsanalytiker med speciale i tele-aktier, Peter N. Moltke fra Gudme Raaschou vurderer at fokus i år 2000 bliver på de virksomheder der beskæftiger sig med WAP og det mobile Internet, skriver Computerworld.

Det endelige gennembrud blandt den brede offentlighed vil imidlertid først komme omkring år 2002 vurderer tele-analytikeren. Endnu er hastigheden på det nuværende mobilnet ikke høj nok til, at tjenesteudbydere og erhvervsvirksomheder kan udbyde effektive services. Det problem vil imidlertid være løst i løbet af et par år, når der er blevet etableret et højhastighedsnet til mobiltelefoni, og så vil der for alvor komme gang i udbredelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs