MediaWatch

Svenske IT-aktier topper på Nasdaq

Ifølge Berlingske Tidende steg Connecta, der udbyder Internet-services, i denne uge omkring 23 procent i værdi og sluttede i går på kurs 335. Framtidsfabriken steg 17,4 procent til kurs 2.090 og Icon Medialab steg ugen igennem 4,5 procent til kurs 304.

IT-virksomheden Frontec steg i går hele 24,7 procent til kurs 134 efter at de have offentliggjort at de i fremtiden vil fokusere mere på e-handel-delen og udskille teknologidelen i et selvstændigt selskab som skal børsnoteres.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs