MediaWatch

Internet via parabol

Med det nye produkt fra KiSS, får parabolejere mulighed for at nedtage Internet via satellit, og oven i købet med høj kapacitet og en hastighed, som er 10 gange større end en ISDN-forbindelse.

Satelitboksen fra KiSS kommer til at koste omkring 1.700 kroner i anskaffelse og derefter cirka 130 kroner om måneden i support. Med den ydelse og pris regner KiSS Nordic med at kunne få stor succes internationalt, og planen er at virksomheden skal være klar til at blive introduceret på Børsen om cirka to år. En amerikansk virksomhed har netop haft succes med at markedsføre et tilsvarende produkt i USA, hvor det er lykkes at sælge til næsten 10 millioner brugere på tre år. KiSS skønner at der er omkring 100 millioner husstande med parabol i Europa.

Produktet er udviklet i et samarbejde mellem KiSS og det koreanske ingeniørfirma Dooin, og fremstillingen kommer til at foregå hos Memory Card Technology i Århus. Bredbånds-internetservicen kommer til at blive leveret af virksomheden Europe Online fra Luxembourg.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs