MediaWatch

Internet via parabol

Med det nye produkt fra KiSS, får parabolejere mulighed for at nedtage Internet via satellit, og oven i købet med høj kapacitet og en hastighed, som er 10 gange større end en ISDN-forbindelse.

Satelitboksen fra KiSS kommer til at koste omkring 1.700 kroner i anskaffelse og derefter cirka 130 kroner om måneden i support. Med den ydelse og pris regner KiSS Nordic med at kunne få stor succes internationalt, og planen er at virksomheden skal være klar til at blive introduceret på Børsen om cirka to år. En amerikansk virksomhed har netop haft succes med at markedsføre et tilsvarende produkt i USA, hvor det er lykkes at sælge til næsten 10 millioner brugere på tre år. KiSS skønner at der er omkring 100 millioner husstande med parabol i Europa.

Produktet er udviklet i et samarbejde mellem KiSS og det koreanske ingeniørfirma Dooin, og fremstillingen kommer til at foregå hos Memory Card Technology i Århus. Bredbånds-internetservicen kommer til at blive leveret af virksomheden Europe Online fra Luxembourg.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs