MediaWatch

Kommissær vil fremme e-handel

Den ansvarlige kommissær for industripolitik og informationssamfundet mødtes mandag i Danmark med Erhvervsministeren og Forskningsministeren samt en række brancherepræsentanter. Emnet var videnssamfundets muligheder og krav om udvikling, nytænkning, standardisering samt konkurrencedygtighed, skriver Børsen.

E-handel er vigtig for konkurrenceevnen, beskæftigelsen og den sociale udvikling, og derfor vil Kommissæren have gennemført en række tiltag som kan fremme den, og desuden bør teleområdet yderligere liberaliseres, så priserne kan komme ned.

Erhvervsminister Pia Gjellerup mener, at Danmark er for langsom til at udnytte mulighederne i den digitale økonomi. Årsagen hertil kan blandt andet være manglende iværksætterlyst og en for tung og indviklet lovgivning, som en mulig årsag hertil.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs