MediaWatch

Kommissær vil fremme e-handel

Den ansvarlige kommissær for industripolitik og informationssamfundet mødtes mandag i Danmark med Erhvervsministeren og Forskningsministeren samt en række brancherepræsentanter. Emnet var videnssamfundets muligheder og krav om udvikling, nytænkning, standardisering samt konkurrencedygtighed, skriver Børsen.

E-handel er vigtig for konkurrenceevnen, beskæftigelsen og den sociale udvikling, og derfor vil Kommissæren have gennemført en række tiltag som kan fremme den, og desuden bør teleområdet yderligere liberaliseres, så priserne kan komme ned.

Erhvervsminister Pia Gjellerup mener, at Danmark er for langsom til at udnytte mulighederne i den digitale økonomi. Årsagen hertil kan blandt andet være manglende iværksætterlyst og en for tung og indviklet lovgivning, som en mulig årsag hertil.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs