MediaWatch

Dansk firma udvikler guldgrube

Produktet, som hedder SecureScan, er allerede patenteret, og virksomheden er i gang med at åbne et kontor i USA, som skal danne platform for en planlagt ekspansion på det lukrative amerikanske marked. Kontoret har ansat en amerikansk direktør til at tage sig af markedsføringen af SecureScan.

2M Invest bakker firmaet Neupart og Munkedal op med 10 millioner kroner i venturekapital til at gennemføre den nye plan, hvor den amerikanske introduktion kun er indledningen til en større global ekspansion. Neupart og Munkedal har allerede 145 kuner til det nye produkt, og de har en forventning om, at det amerikanske marked vil være mange gange større.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs