MediaWatch

Dansk firma udvikler guldgrube

Produktet, som hedder SecureScan, er allerede patenteret, og virksomheden er i gang med at åbne et kontor i USA, som skal danne platform for en planlagt ekspansion på det lukrative amerikanske marked. Kontoret har ansat en amerikansk direktør til at tage sig af markedsføringen af SecureScan.

2M Invest bakker firmaet Neupart og Munkedal op med 10 millioner kroner i venturekapital til at gennemføre den nye plan, hvor den amerikanske introduktion kun er indledningen til en større global ekspansion. Neupart og Munkedal har allerede 145 kuner til det nye produkt, og de har en forventning om, at det amerikanske marked vil være mange gange større.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs