MediaWatch

IBM etablerer fond for e-firmaer

Det er dog kun de firmaer, som allerede er godt i gang, og selv har klaret første runde af kapitalindskud, som kan få støtte fra IBM’s nye fond, skriver Computerworld. IBM’s investering i de nye firmaer erlægges i form af hardware, software og service.

Konkurrenten EDS etablerede i december 1999 en tilsvarende fond i samarbejde med konsulentvirksomheden A.T. Kearney. Sammen dannede de EDS-A.T. Keaney, med en kapital på 1,5 milliarder dollars som skulle udloddes til nye Internetfirmaer indenfor Business-to-Business over en femåarig periode.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs