MediaWatch

IBM etablerer fond for e-firmaer

Det er dog kun de firmaer, som allerede er godt i gang, og selv har klaret første runde af kapitalindskud, som kan få støtte fra IBM’s nye fond, skriver Computerworld. IBM’s investering i de nye firmaer erlægges i form af hardware, software og service.

Konkurrenten EDS etablerede i december 1999 en tilsvarende fond i samarbejde med konsulentvirksomheden A.T. Kearney. Sammen dannede de EDS-A.T. Keaney, med en kapital på 1,5 milliarder dollars som skulle udloddes til nye Internetfirmaer indenfor Business-to-Business over en femåarig periode.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs