MediaWatch

Web-bureauer indlemmes i Aston IT Group

De tre web-bureauer A2Znet A/S, Pinpoint Multimedia A/S og Webpoint A/S bliver samlet i det nye selskab Aston DotCom A/S.

Internettet bliver et af de helt store fokusområder for Aston IT Group, udtaler direktøren Peter Warnøe til Berlingske Tidende. Derfor blev Aston DotCom etableret til at føre en aggressiv ekspansionsstrategi, som skal føre selskabet udenfor Danmarks grænser.

Aston IT Group A/S har eksisteret siden august, og ambitionen er at nå en omsætning på en milliard kroner indenfor tre år. Det mål har man med opkøbet af Navision centrene i USA allerede nået, og Aston beskæftiger i dag 800 medarbejdere, hvoraf de 35 arbejder i Aston DotCom.

Aston har allerede en række prominente internationalt orienterede virksomheder blandt sine referencer, som Mærsk Sealand, Glaxo Wellcome, Nestlé og Roche.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs