MediaWatch

Tele Danmark anlægger europæisk fibernet

Fibernettet anlægges i Tyskland af det 100 procent ejede datterselskab, Talkline i samarbejde med en tysk underleverandør, som ifølge Jyllands Posten vil komme til at eje nettet. Tele Danmark har gennem en leasingaftale erhvervet sig til at få nettet stillet til rådighed i 18 år.

Det 2.700 kilometer lange fibernet udvikles i samarbejde med en tysk underleverandør, som bliver ejer til det nettet, men hvor Tele Danmark har en aftale om at få nettet stillet til rådighed i 18 år.

Investeringen er et led i en større europæisk satsning sammen med Tele Danmark’s ejer, SBS Communications, om at ekspandere i Nordeuropa, Øst- og Centraleuropa.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs