MediaWatch

Vodafone indleder samarbejder om mobile Internet

Blandt de nye samarbejdspartnere er Sun Microsystems, Psion Plc, IBM, Ericsson, Nokia, Infospace.com, Charles Schwab, og Travellocity.com/Sabre, skriver Jyllands Posten.

Sammen med Vodafone Airtouch vil de udvikle og markedsføre mobiltelefoner og Internet-tjenester, som kan levere multimedie-informationer, lyd, tekst og grafik. Tjenesterne vil bestå af alt fra beskeder, desktop-applikationer, informationstjenester til e-handel.

Vodafone tilføjer i sin offentliggørelse af samarbejdet de mange nye fordele af de eksplosive vækstmuligheder, som de tyske Mannesmann-aktionærer vil kunne få, såfremt de accepterer Vodafones købstilbud.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs