MediaWatch

Vodafone indleder samarbejder om mobile Internet

Blandt de nye samarbejdspartnere er Sun Microsystems, Psion Plc, IBM, Ericsson, Nokia, Infospace.com, Charles Schwab, og Travellocity.com/Sabre, skriver Jyllands Posten.

Sammen med Vodafone Airtouch vil de udvikle og markedsføre mobiltelefoner og Internet-tjenester, som kan levere multimedie-informationer, lyd, tekst og grafik. Tjenesterne vil bestå af alt fra beskeder, desktop-applikationer, informationstjenester til e-handel.

Vodafone tilføjer i sin offentliggørelse af samarbejdet de mange nye fordele af de eksplosive vækstmuligheder, som de tyske Mannesmann-aktionærer vil kunne få, såfremt de accepterer Vodafones købstilbud.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs