MediaWatch

Reklameportalernes storhed og fald

Internettet vil i den kommende tid gennemgå markante ændringer. Fra at det har været de reklamedrevne portaler, som har ført an i udviklingen vil det i fremtiden bliver tjenester, som yder brugerne en kombination af service og produkter, som vil blive mest profitable.

Den næste generation af portaler bliver ifølge Gartner Group virksomhedsportaler, skriver Berlingske Tidende. Analysefirmaet forudser at 60 procent af verdens største virksomheder i løbet af år 2003 vil have etableret egne portaler, en udviklingstendens som blandt andre både Mærsk Data og Hewlett-Packard har tænkt sig at udnytte til nye forretningsområder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs