MediaWatch

Voldgiftssag om Sponsorfonen

Advice har haft til opgave at sælge reklameplads i den gratis telefon for Sonofon. I den nu anlagte voldgiftsag hævder Advice, at Sonofon ikke har betalt for fjerde kvartal sidste år, hvilket de ifølge Advice kontraktligt er forpligtet til.

Vicedirektør i Sonofon Allan Koch bekræfter overfor Børsen, at der er anlagt en voldgiftssag om Sponsorfonen, men han vil i øvrigt ikke udtale sig om sagen, som han finder af begrænset omfang, fordi de kun drejer sig om 6,5 millioner kroner.

Deri er Direktør Anders Bruun fra Advice ikke enig. Han mener at sagen endnu engang dokumenterer, at Sonofons kundebase er for dårlig, og at det har betydning for teleselskabets markedsværdi. Problemerne med at få de målrettede reklamer ud til Sponsorfonens brugere skyldes at knap 90 procent af brugerbasen var behæftet med alvorlige fejl.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs