MediaWatch

Amerikanske Flycast vil indtage Europa

Det er først og fremmest det skandinaviske, tyske og engelske marked, som verdens førende leverandør af annoncepladser på Internettet, Flycast Communications, vil indtage.

Flycast når i USA ud til mere end 25 millioner internetbrugere om måneden, men i fremtiden vil væksten blive på det europæiske marked. Ifølge Berlingske Tidende vil det europæiske annoncemarked således stige fra 180 millioner kroner i år til 1,5 milliarder kroner i år 2003.

Flycast Communications Corp. vil snart skifte ejer, som følge af en aftale, som firmaet i september sidste år indgik med Internet- reklame- og marketingfirmaet CMGI.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs