MediaWatch

StepStone opkøber fransk jobportal

StepStone lancerede i oktober 1999 en omfattende udviklings- og markedsføringskampagne på omkring 700 millioner kroner, som skulle skaffe jobportalen en førende position på alle de vigtige markeder i Europa.

Den igangværende opkøbsbølge er et led i denne strategi, hvor målet også selskaber i blandt andet England og Danmark tidligere er blevet købt op af StepStone.

Da StepStone lancerede en omfattende reklamekampagner i november måned, steg besøgstallet på bare to uger fra 50.000 til 90.000 usersessions og ugen. Dengang var der også tale om en samlet europæisk satsning via reklamer.

StepStone har i øjeblikket omkring 16.000 ledige jobs i databasen og desuden omkring 20.000 jobsøgende, der er tilmeldt jobagente. . På europæisk plan er i alt om 100.000 jobsøgende tilmeldt jobagenten i Skandinavien, Tyskland og England.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs