MediaWatch

Nye muligheder med WAP

Det er et sprog som e-speak, der gør det muligt for de enkelte hjemmesider på Internettet at tale sammen, og Hewlett-Packard stiller kildeordene til e-speak gratis til rådighed på Internettet for de firmaer, som har interesse i at udvikle nye applikationer og tjenester til WAP-telefoner.

Som eksempel på et af de nye fordele ved e-speak nævner Berlingske Tidende den situation, hvor en person under en forretningsrejse uventet bliver forsinket og derfor ikke når sit fly. Ved i forvejen at have hele turen planlagt via Internettet, vil personen ved hjælp af en enkelt besked over sin WAP-telefon via Internettet kunne informere alle involverede parter om forsinkelsen, udskyde mødet og bestille nye reservationer til fly, taxa med videre.

Informationer om WAP kan findes over Internettet på mobile-bazaar.com og Wapportal.dk.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs