MediaWatch

TvDanmark direktør truer TV 2

Direktøren for SBS Danmark siger i en pressemeddelelse ved lanceringen af TvDanmark1: "Med starten af TvDanmark 1 har vi taget endnu et skridt i vores fortsatte kamp mod at tage yderligere markedsandele på det danske TV-marked.

I 1999 viste TV 2 de første alvorlige krisetegn med en markant tilbagegang i de kommercielle seerandele i de yngre målgruppe. Set i et længere perspektiv er der ingen tvivl om, at årsagen hertil kan forklares med TvDanmarks indtræden på det danske TV-marked. Med vore to kanaler, TvDanmark 1 og TvDanmark 2, vil vi gøre vores til at sætte TV 2 yderligere under pres". Læs artikel på denne webside.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Seneste nyt

Se flere jobs