MediaWatch

Første WAP-forberedte økonomisystem

Det er produktet Rubicon Global, som SPCS har videreudviklet, så brugerne via en WAP-mobiltelefon for eksempel kan registrere ordrer, hente kundestatus etc.

Formålet er at give brugerne mulighed for at drive forretning og følge driften over Internet via mobiltelefonen, oplyser koncernchef Tom Scharning i SPCS-gruppen overfor Computerworld.

De danske konkurrenter, Damgaard Data og Navision forholder sig ind til videre afventende overfor udviklingen indenfor WAP. Damgaard Data tror ikke på, at der endnu er et direkte behov blandt virksomhedens kunder for WAP-løsninger til økonomisystemer, men når behovet opstår, vil Damgaard Data let kunne implementere WAP-løsninger i Axapta. Navision overvejer at lave WAP-løsninger, men foretrækker at afvente en afklaring på, hvilken standard der bliver den mest anvendte indenfor mobilt Internet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Seneste nyt

Se flere jobs