MediaWatch

Gymnasium i multimedie-samarbejde med filmselskab

Eleverne i 2. og 3. g skal have to fag på højt niveau, skriver Ritzau, og Avedøre Gymnasium har besluttet at vælge det ene af disse fag i den sproglige linie, nemlig kombinationen af film, tv og multimedie, som sættes på skemaet fem timer om ugen i de to sidste gymnasieår.

Gymnasiet har i forvejen status som elektronisk skole inden for Københavns Amt, således at den ny satsning ifølge Agnes Witzke er en logisk udbygning af et område, som skolen i forvejen prioriterer meget højt.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs