MediaWatch

Europæiske portaler er populære

En ny undersøgelse af Internetaktivitet i november måned fra selskabet MMXI Europe viser at besøgstallene på de nationale internetportaler stiger på bekostning af de amerikanske, skriver Børsen. De amerikanske portaler er dog stadigvæk de største.

Ifølge undersøgelsen er det fortsat amerikanske portaler som Yahoo!, America Online, Microsoft og Microsoft MSN, der er de mest besøgte portaler i Storbritannien, Frankrig og Tyskland. I Storbritannien blev Yahoo! dog overgået af den nationale portal Freeserve. I Tyskland tiltrak den nationale portal hele 68,5 procent af de omkring 5,3 millioner tyske Internetbrugere og i Frankrig foretrak 51 procent af de franske Internetbrugere Wannadoo-portalen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Seneste nyt

Se flere jobs