MediaWatch

TvDanmark-netværket vil bryde med SBS

Såfremt samarbejdet mellem de otte lokalstationer og TV 2 bliver en realitet, vil den nye kanal sandsynligvis komme til at bære navnet TV 2+, skriver Jyllands Posten. Planen er at kanalen fortsat skal sende en times udsendelser fra de otte lokalstationer samt et øget samarbejde med TV 2’s egne regioner.

Det nye samarbejde vil i givet fald betyde et brud med den internationale mediekoncern SBS Broadcasting, der siden etableringen at netværket i 1997 har stået som øverset ledelse i netværket. Lokalstationerne undersøgte imidlertid også dengang i 1997 mulighederne for et dansk samarbejde, men uden held. SBS Broadcasting fastholder, at lokalstationerne er bundet af en 10-årig kontrakt, som først udløber i år 2007.

Muligheden for en ny landsdækkende Tv-kanal og de dertil følgende ekstra indtægter kommer på et kærkomment tidspunkt for TV 2, der i årets løb har været trængt i konkurrencen med både TV3 og TvDanmark.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs