MediaWatch

Konkurrencestyrelsen afviser klage over TDK

Sonofons havde anklaget Tele Danmark for, i forbindelse med Duet-tjenesten, ulovligt at overføre penge mellem fastnet- og mobilafdelinger. Dermed gik Sonofons kritik på, at Tele Danmark solgte fastnetminutter til sin egen mobilafdeling med tab og til en pris, som ligge under den, Sonofon har kunnet opnå hos konkurrenten.

Trods Konkurrencestyrelsens afgørelse fastholder Sonofon, at Tele Danmark diskriminerer og er skyld i konkurrenceforvridning, og de har nu indbragt sagen til Teleklagenævnet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs