MediaWatch

Ahead headhunter topfolk

Claus Gregersen skal være arbejdende bestyrelsesformand for datterselskabet Ahead Enterprise, der er et ventureselskab for Internetiværksættere, skriver Berlingske Tidende.

Den tidligere bankdirektør følger trop med tidligere topchefer fra erhvervslivet, som har søgt over til Ahead, for eksempel tidligere chef for Øks træforretning Karsten Borch, der er bestyrelsesformand for Aheads selskab i London, og tidligere koncernøkonomidirektør ved Berlingske Tidende, Mikael Thinghuus, som nu er Chief Financial Officer i Ahead.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs