MediaWatch

Svensk ventureselskab vil satse på mobilt Internet

Bag det nye selskab, Startupfactory, står nogle af Sveriges mest erfarne eksperter i de nye teknologier, heriblandt selskabets topchef Sven-Christer Nilsson, der tidligere har været ansat ved Ericsson, hvor han var med til at få aftalen mellem Ericsson og Microsoft om udvikling af et styresystem WAP på plads.

Ifølge analysefirmaet Durlacher vil markedet for mobil e-handel i år 2003 nå en værdi på 23 milliarder dollar mod kun 300 millioner i 1998, skriver Berlingske Tidende.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs