MediaWatch

Velbegrundet interesse for Belle Systems

Der har i den seneste tid været stor interesse for virksomheden Belle Systems i Holbæk. Heriblandt har Cisco trådt til tre gange med risikovillig kapital, senest i sidste uge hvor de sammen med en række øvrige investorer skød yderligere 250 millioner kroner i Belle Systems.

Investorernes vilje til at stille kapital til rådighed for Belle Systems skyldes forventninger til det nyudviklede produkt Internet Management System. IMS er et system, der kan skrive reninger ud for brugen af forskellige tjenester og services på Internet. Når det bliver muligt at transmittere samtaler over Internettets protokol vil det for eksempel være muligt med IMS, at et telefonselskab eller Internet-udbyder administrerer betaling for alle typer af ydelser på IP-netværk, inkluseve video, fax, data og integreret trafik, skriver Berlingske Tidende.

De seneste kapitalindskud i Belle Systems skal anvendes til at rekruttere et antal kvalificerede medarbejdere, som kan videreudvikle produkterne og øge salgsindsatsen. Ifølge medstifter Niels Ralund forventer Belle System at gå på børsen omkring slutningen af år 2000.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs