MediaWatch

WAP-site fra Mobilix

Den nye WAP-site fra Mobilix giver adgang til en række nye danske informationstjenester som vejrudsigter, oversigt over tv-programmer og valutaomregning. Desuden er det via WAP-telefonernes URL muligt at ringe op til mange af de udenlandske tjenester, som allerede er oprettet, ligesom telefonerne også kan anvendes til at sende mail og fax.

Ind til videre er udbudet af danske WAP-sites begrænset, men efterhånden som teleudbyderne kommer i gang med at masse-markedsføre WAP, og efterhånden som de nye telefoner bliver mere udbredt og kendt i den danske befolkning, forventes også en eksplosiv vækst i udbudet af tjenester. Mobilix sidder også inde med planer om snart at åbne en decideret WAP-gateway.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs