MediaWatch

Søndagsavisen i kamp mod framing på Internet

Dette sker hvis virksomheden ikke straks fjerner alle henvisninger til ShoppingForums butikker i Shopsiters eget frame. Det er Shopsiters bevægelige menu-bjælke, som Søndagsavisen ikke bryder sig om. Menu-bjælken, der indeholder links til cirka 250 danske online butikker, følger konstant brugeren ind i de enkelte butikker på Internet, herunder flere butikker på Søndagsavisens' Shoppingforum.

Ialt framer Shopsiter 20-30 af de e-handelsbutikker som ligger på ShoppingForum. "Framing af ShoppingForums butikker er ikke tilladt uden ShoppingForums accept. I bedes derfor straks fjerne alle henvisninger til ShoppingForums butikker i Shopsiters eget frame", skriver Martin Jacobsen, produktchef på ShopingForum til eplaza.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Rapporter peger på flere triste nyheder for journalister

Flere fravælger at læse nyheder, unge mennesker opsøger dem ikke aktivt, og sociale medier har overhalet nyhedsmedier som hovedkilde for de unge til nyhederne. Branchen står med et tiltagende framenteringsproblem, og vi bliver nødt til at tale om det, lyder det fra Uffe Gardel, der har ført pennen i denne uges medieklumme.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs