MediaWatch

Holdt ude fra nummeroplysningen

Telestyrelsen har derfor påbudt Tele Danmark at sørge for, at alle numre findes på 118 senest fra nytår, ellers vil det føre til dagbøder, skriver Jyllands Posten. Tele Danmark forsvarer sig med, at de nye teleselskaber har tilbageholdt deres kundekartoteker, og at Tele Danmark tidligere har klaget til Telestyrelsen for at få numrene udleveret.

Mobilix har forhandlet med Tele Danmark i to år, om at finde frem til et aftale om, at få Mobilix’ numre registreret. Hobilix hilser Telestyrelsens påbud velkommen, for nu er det Telestyrelsens tekniske regler, som specificerer, hvordan numrene skal afleveres og registreres.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs